|
|
| Autor | Poruka |
|---|
)!(-×DraGaNa-)!( The best Admin!

Broj poruka: 2022 Godina: 15 Lokacija: Na 7 nebu...=D Raspoloženje: SoOper!!! Datum upisa: 23.09.2008
 | Naslov: Doogackaaa pesmica... 24th Septembar 2008, 14:02 | |
| Ja pocinjem nekim stihom...npr...Mislim na tebe... A vi kopirate taj tekst,nastavljate i gledate da se rimuje... Evo pocetka... Ko li to meni kaze??? |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 5th Oktobar 2008, 12:14 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? |
|
 | |
*Princes girl* Ima li iko bolji od mene...?! xaxa

Broj poruka: 330 Lokacija: svugde pomalo... Raspoloženje: super :D Datum upisa: 28.09.2008
 | Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 6th Oktobar 2008, 11:29 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. |
|
 | |

Broj poruka: 2022 Godina: 15 Lokacija: Na 7 nebu...=D Raspoloženje: SoOper!!! Datum upisa: 23.09.2008
 | Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 6th Oktobar 2008, 13:02 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 6th Oktobar 2008, 16:19 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! |
|
 | |

| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 11:55 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 12:01 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... |
|
 | |

| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 12:02 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 17:46 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... |
|
 | |

| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 18:04 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 18:08 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... |
|
 | |

| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 18:09 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 18:11 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... |
|
 | |

| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 18:12 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! |
|
 | |
*Princes girl* Ima li iko bolji od mene...?! xaxa

Broj poruka: 330 Lokacija: svugde pomalo... Raspoloženje: super :D Datum upisa: 28.09.2008
 | Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 8th Oktobar 2008, 11:39 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! |
|
 | |
|